Anteckningar december 2021

Liksom förra året så glömde jag näring och inget hände… nu har odlingen haft näring i två veckor och då har det äntligen kommit upp lite. Detta är så kallade fönstertomater och den största är sorten Bajaja.

Mindre lyckat blev min sallad och kryddor. Jag tror att jag har sått för få frön helt enkelt.

Ovan är en hydroponisk låda med inbyggd belysning som vi beställde från nätet. Länk här till Amazon men vi beställde från någon annanstans som jag inte minns var. Är ganska nöjd med den men irriterande att jag inte kan själv ställa in den för timer, det gör den själv. Ju mer våren kommer så behövs ju ljuset på dagtid t.ex. Bra att den har en fläkt som snurrar i vattnet, så vattnet inte stannar och blir gammalt.

 

WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner preloader